Нова реферална програма!

Реферална програма

Много искате фотосесия, но ви се струва, че е твърде скъпо?
Можете да намалите цената много лесно, чрез моята реферална програма.

Всичко, което трябва да направите, е да запазите своята фотосесия, а в последствие, когато получите прекрасните си снимки, да ме препоръчате на роднините и приятелите си, които имат нужда от фотограф.

Ето и основните положения с един пример:

– Вие запазвате и правите единична семейна фотосесия от 140 лв. Получавате снимки, които поствате във фейсбук и заявявате, че искате да участвате в програмата.
– Ваш приятел решава, че иска фотосесия, вие му препоръчвате мен и го молите, когато се свърже с мен, да спомене кой го е препоръчал.
– Когато вашият приятел заплати фотосесията си, вашето семейство си връща 10 лв. Така вашата фотосесия вече е на стойност 130 лв.
– След като във вашата сметка има вече 5 фотосесии на ваши роднини и приятели (кешбeк бонусът ви е стигнал 50 лв, а фотосесията вече е 90 лв), получавате карта с намаление на цените от 20%.

f120-card1-front
– След това вече не получавате кешбек за всеки препоръчан, но с тяхната бройка се увеличава намалението. Още 5 и намалението ви е 25%, и още 5 – 30%.
– Всички, които пожелаят да участват в програмата и имат поне един техен приятел, който се е снимал, участват в годишната томбола в началото на декември за различни награди, включително безплатна фотосесия.

Ако имате нужда от още подробности, свържете се с мен.
Мисля, че няма нужда от повече убеждения, за да запазите фотосесия си! 🙂
Можете да разгледате вариантите и да си изберете тук:

Рефералната програма важи само за портретни фотосесии и за семейни домашни фотосесии. Не важи за абитуриентски фотосесии, сватбена фотография, продуктова фотография, събитийна фотография и всякакъв друг вид фотозаснемане.

One thought on “Нова реферална програма!

  1. Искам да си направя 10 снимки , прейзажът да са сгради паркове навън , колко ще струва?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *