Любимите ми 5 снимки на клиенти за 2014

Дойде ред и на любимите ми снимки на клиенти 🙂 Няма първо и последно място, тъй като зад всяка се крие нещо, което ме кара да я поставя на първо място 😀

1. Момичето и градът – Дани е урбанист по професия и искаше фотосесия, която да отразява връзката и с града. Снимах я на много различна места, но най-вече харесвам как се получи тази фотография. Бяхме седнали за кратка почивка в едно кафене на Мария Луиза, когато ми хрумна да я снимам през прозореца. Получи се много интересно отражение на булеварда и трафика върху нейния портрет.

MIH_3477SITE

2. Фотосесията на Ивелина и Георги. Двамата имаха страхотни идеи за сватбата си. Жоро искаше да разнообрази портретната фотосесия и изведнъж грабна и вдигна надолу с главата новата си съпруга. Добре се забавлявахме, и макар че не е технически перфектната снимка, моментът си заслужава да му отделя внимание. :))

239FB

3. Томи. Tова е един много фотогеничен малък човек. Този кадър е извън официалната фотосесия на семейството на Климентина и Тодор, когато момчетата им вече се бяха разбягали във всички посоки.

MIH_8783
4. Кристи. Избрах тази снимка, защото излъчва спокойствие, което е съвсем непривично за младата дама и нейния ентусиазъм 🙂
MIH_5411a

5. Миро. Миро е страхотен музикант. 🙂 Последният му проект се нарича Коренуване.

Миро от CUTT

Миро от CUTT

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *