Лайфстайл семейна фотосесия

Лайфстайл семейна фотосесия

Какво е лайфстайл семейната фотография?

Това е нов вид заснемане на живота на вашето семейство. Фотосесиите могат да бъдат за бебета, бременни или семейни – във вашия дом или на специално избрано интересно място (в града). Типичната домашна фотосесия е с времетраене между 1 и 3 часа. Ще планираме вашата фотосесия, след като ви изпратя въпросник за попълване, чрез който ще ви опозная. Не само ще запазя спомените ви, но и всички малки детайли, които ги правят специални – играчки, малки пухкави ръчички, нежни погледи между двамата.
1006238_10151489113408977_348810316_n

Защо да изберете лайфстайл фотографията?

Има много причини 🙂 Например вие сте прекарали последните месеци в избиране на дрешки, играчки, мебели за бебешката стая с много любов. Или пък това е апартамент, от който скоро ще се изнесете, но пазите страхотни спомени от моменти, прекарани в него…Искам да използвам вашето местенце за фон на снимките, защото е част от щастливите ви изживени мигове.
Или пък децата ви се срамуват от непознати, или пък започват да се тръшкат в нови ситуации, или пък не могат да позират пред камера, защото много им се тича и играе 🙂 Затова е подходяща домашната фотосесия, те са спокойни, чувстват се на мястото си. Искат да покажат любимите играчки и игри в момента.
MIH_0110
Защо да снимаме това? Защото след 3 месеца ще имат нови любими игри, а аз искам да запомните този момент от живота си такъв, какъвто е.

Искате ли нещо повече от обикновени позирани снимки на семейството си? Радвате ли се на дома си и искате ли да го използвате за фон на следващата си фотосесия? Искате ли да запазите всекидневни моменти от живота си от различна гледна точка? Домашната фотосесия е точно за вас!

Забавни дейности, които можем да заснемем във вашия дом:
– игри, рисуване, всичко, което детето обича да прави вкъщи
– готвене с детето
– украсяване на елхата по Коледа

А ако не искате фотосесия у дома, но репортажният стил за улавяне на семейството ви ви се струва интересен, то може да изпробвате и различни интересни дейности на открито:
– разходка в луна парк
– разходка в зоологическата градина
– на пазар
– в ботаническата/зоологическата градина

Нека да проявим въображение и да направим семейната ви фотосесия забавна и пълна с хубави спомени!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *