Есенна мини фотосесия

Есенна мини фотосесия

F129-pricingmenu-back-Recovered-MiniSessii

Мини фотосесията е чудесна алтернатива, ако искате да направите подарък фотосесия или пък вие самите да се позабавлявате. В цената от 70 лв се включват 10 снимки, обработени за фейсбук и таймлайн кавър. Ако желаете към фотосесията да получите и снимки, обработени за принтиране, заплащате допълнително 0,50 лв на кадър. Като локация можете да изберете собствения си дом или навсякъде из града. Всички снимки се предават на USB до 10 работни дни след фотосесията.

Мини фотосесията е подходяща за портрети на отделни личности, деца, тийнейджъри, двойки, бременни, семейства. Не е подходяща за заснемане на събития. Мини фотосесията не участва в рефералната програма, това е крайната и цена.

Ако искате да подарите мини фотосесия или някой от пакетите за фотосесии, то пишете на mihaela@mvalkareva.com . След заплащане на избрания вариант, ще получите електронен ваучер, който можете да разпечатате и подарите.

Ако искате мини фотосесия за себе си, то действайте още сега 🙂 Можете да ме откриете на телефон 0988 360 125, горепосочения имейл или да ми пишете съобщение във фейсбук или гугъл плюс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *